MAIÀ DE MONTCAL

Tranquil petit poble rural a 20 minuts a peu des del càmping. Botiga de poble, piscina municipal i esglésies romàniques.

BESALÚ (3 KM)

Un dels pobles medievals més singulars de Catalunya amb el seu barri jueu únic, el seu pont i esglésies de l’epoca romànica. Poble molt dinàmic amb tot tipus de comerços, bars i restaurants.

BANYOLES (14 KM)

Capital del Pla de l’Estany. El seu llac és el més gran de Catalunya. Amb una riquesa paissatgística i ambiental única per passejar-hi i gaudir-ne.

FIGUERES (21 KM)

Figueres, capital de la comarca de l’Alt Empordà. Coneguda per ser el bressol de Salvador Dalí, aquesta ciutat de profundes arrels catalanes ofereix al visitant la possibilitat de visitar el Teatre-Museu Dalí, dedicat al genial pintor surrealista. Una oferta cultural que es completa amb diversos museus i un calendari atapeït de festes i esdeveniments repartits durant tot l’any.

OLOT (24 KM)

Capital de la Garrotxa envoltada de volcans. Edificis modernistes, Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i Museu Comarcal. Molt coneguda per la seva indústria de figures religioses i la seva pintura paisatgística.

GIRONA (36 KM)

Girona té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics, esdeveniments, festivals… Aprofiteu-vos-en durant qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.

COSTA BRAVA (45 KM APROX.)

La Costa Brava és la costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i acaba a la frontera amb França, al municipi de Portbou; la seva longitud és de més de 200 km de platjes i racons paradisíacs.