Ctra. de Figueres a Olot N-260 Km.60
17851 Maià de Montcal (Girona)
Telf. 972 591 108 - coromines@grn.es

Can Coromines

Masia rural i camping

Entorn

Maià de Montcal

Tranquil petit poble rural a 20 minuts a peu des del càmping. Botiga de poble, piscina municipal i esglésies romàniques

Besalú (3Km)

Un dels pobles medievals més singulars de Catalunya amb el seu barri jueu únic, el seu pont i esglésies de l’epoca romànica. Poble molt dinàmic amb tot tipus de comerços, bars i restaurants.

Banyoles (14Km)

Capital del Pla de l’Estany. El seu llac és el més gran de Catalunya. Amb una riquesa paissatgística i ambiental única per passejar-hi i gaudir-ne.

Girona (35Km)

Girona té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics, esdeveniments, festivals… Aprofiteu-vos-en durant qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos.

Figueres

Figueres, capital de la comarca de l’Alt Empordà. Coneguda per ser el bressol de Salvador Dalí, aquesta ciutat de profundes arrels catalanes ofereix al visitant la possibilitat de visitar el Teatre-Museu Dalí, dedicat al genial pintor surrealista. Una oferta cultural que es completa amb diversos museus i un calendari atapeït de festes i esdeveniments repartits durant tot l’any.